В навечерието на най-светлите и вълшебни празници – Коледа и Нова година  – да се заредим с щедра доза весело настроение с помощта на новата подборка от Смешки от форума:

 

С моя законен мъж сме на 21 години от София.

…..

Едно време също го е имало, но е било сигурно по-прикрито, хората не са го приемали за нормално. Сега вече е по-открито и хората не се стесняват да се скрият.

…..

За какво, бе? За какво сме излезли и от пещерите се чудя. Във философски план се ужасявам, че ако имам син, ще се превърна в същия луд вампир, защото това е биология. Част от природата женска.

(Разсъждения по адрес на свекървата)

…..

След време подобни индивиди ще изкопаят някой персонален компютър и ще викат: „Я, рамапитек.“

…..

…Съвсем ми се изясни защо жените искат мъжете да ходят в казарма – за да понасят гнусните им манджи от кайма, кисели краставички и гъби, обилно наръсени с кашкавал и чубрица, без мрънкане.

…..

Ясно е, че обществото ни е узряло за женския аналог на казармата, може да се нарича школа за Богданки, в която новобранките да бъдат обучени как да получат „благодаря“ от мъж. Например да забравят импровизациите в кухнята и да следват утвърдена рецепта, да казват „добър вечер“, вместо „защо закъсня“, и да започват деня с гимнастика, вместо с цигара. Нормално е тези неща да се усвоят вкъщи, но как да очакваш от майки, които смятат, че казармата възпитава мъже, да успеят да възпитат дами?

…..

Иначе, докато живеех с майка ми, все ме караше да чистим. После живеех със съквартирантки и те все ме караха да чистим, и все се сърдеха. Откак живея с мъж, се родих буквално. Аман от властни жени, дето все нещо те карат да правиш.

…..

На малката й откриха алергия към котки и други храни…

…..

Дами, включвам се с питанка, но не за мен, а за съпружието. Пуснахме си брада …

…..

По новия стандарт да си добра майка е да си нещо като иконома Джийвс. Микс от шофьор, аниматор и човек, изглаждащ всички трудности и гънки.

…..

…Някой може ли да ми препоръча ефективни хапчета за сън без странични ефекти? Пих едни преди време, но заради тях започнах да сънувам политици и други странни неща…

…..

Псуването по форуми и сред свои хора предпазва от психически заболявания.

…..

Ако веднъж на една жена ѝ изневери един, ок, той е идиот. Ако и във втора връзка обаче ѝ изневерят, това най-често значи, че тя сама си го търси.

….

Художествената литература е за деца, които се учат да четат, както и за безделници.

….

Който му търка билетчетата, той му чете и вестниците!

…..

Скоро съм решил да си направя пъстърва от рибиците на толстолоб. Много е приятна за консумация и, независимо че е от риба, същата е много вкусна.

…..

…Ако не стане, се фрустрирам, коля и беся като дете.

…..

Кефя се, че си купих екстеншъни на много изгодна цена и сега съм още по – красива.

…..

Ако всяка жаба си знаеше гьола, границите се уважаваха и нямаше войни…, нямаше да има никакво културно и историческо развитие. Щеше да има само статично тлеене, гниене и измиране.

…..

Купих наливна суха храна…

…..

Но мозъкът е като всички други мускули.

…..

Жени, не се поддавайте на мъжката власт – нито сте длъжни да се бръснете, нито да носите сутиени и високи токове. Значи мъжките гърди могат да са на показ, а женските са нещо срамно? Моят идеал за съвременна постмодерна жена е: коса втори номер, никакъв грим, окосмяване по цялото тяло, широки дрехи, ниски обувки без никакви украшения. Шанел ви освободи от корсета, Ив Сен Лоран – от роклите. Време е някой да ви освободи от епилацията и токчетата. Полът е отживелица.

…..

Жена от женски пол…

…..

Но вече почнах да подавам документи там, където видя, че отговарям и считам за себе си, че мога да се справя, именно позиции от хигиенист до мениджър, дори и за мед. сестра съм кандидатствала, но не пишеше изисквания за образование…

…..

Възможно ли е с тази бебешка паста да се почистят зъбките, или става само за ядене?

…..

Херпес злостер

…..

Истината е, че моето е на две и три месеца и ни побърква, двамата с татко ѝ на моменти полудяваме, страшното е, че е Овен и е родена в годината на Огнения кон, дава ѝ се всичко и тя пак мрънка и плаче, водим я където поиска и пак същото, малко са миговете, когато е спокойна.

…..

Съпругът ми работи по Африка. Основно задната част.

…..

С тази луканка, която показвахте, стават ли сандвичи, или тя е само за ядене?

…..

Най-голямо неудобство изпитвам от думата, свързана с женския полов орган на жената….

…..

То не е точно въпрос, ами цяла схема, повтаряща се отново и отново в СО (подфорум „Семейни отношения“ – бел.а.): дълго и обстоятелствено описание на тежък мъжки характер с редовни изстъпления и накрая вместо да попита „Как да отърва света от него и да изглежда като инцидент?“, авторката се чуди „Как да си го върна?“.

…..

Здравейте, момичета! Чела съм какви ли не форуми, правила съм какви ли не тестове, но не става и не става да забременея втори път.

…..

Разменям ваучер на H&M – важи при покупка в магазините на H&M. Приемам всякакви предложения за размяна – жена, мъж, дете.

…..

Ясно ми е, че известно време след раждането не се прави секс. Няма да обяснявам защо мисля, че всички знаем. Това, което исках да питам, е… по-нататък, когато жената може да прави секс, как го правят двамата родители. Имам предвид как мъжът и жената правят секс, като имат малко дете… Изобщо правят ли, или спират завинаги и други подобни въпроси. Моля за отговор и съжалявам за грешките при писането, просто бързах.

…..

Употребявам израза „долу-горе“, тъй като много негативно ми звучи да кажа „горе-долу“.

…..

Спрях да използвам пияни, защото от тях, вместо къдрици, получавах клечки.