Казват, че когато си в приятна компания, времето лети неусетно. Няма как да не се съгласим с това твърдение, защото последните 15 години сякаш преминаха като миг. 15 години от създаването на BG-Mamma. Години, в които заедно градихме форума и го превърнахме в това, което е днес – място с неизчерпаема информация, събрало толкова истории, трепети и усмивки.
Хиляди бебета се родиха и израстнаха на страниците на темите, споделяха се безброй радости и тревоги, създадоха се истински силни приятелства. BG-Mamma се превърна от форум за родителство в нещо много повече – място, на което всеки може да открие по нещо за себе си, да получи помощ, но и сам да бъде полезен със своите опит и знания.

BG-Mamma е това, което е, благодарение на вас – потребителите. Признателни сме ви за всичко и благодарим, че ви има!

„С вас споделях и споделям повече, отколкото с роднините си, Приятелите от форума са до мен в тежки моменти и ме изправят и изтупват от праха!“
Lucky Plam 

 

„За тези години открих много нови приятели и познати, много съвети и подкрепа! Благодаря, че Ви има!“
Radina

 „Каквото и да се пише, факт е, че повечето от нас са тук ежедневно, че сме пристрастени, че реагираме бурно и ревниво на всяка промяна – именно защото се чувстваме „вкъщи“, уютно и на място, и не искаме това да се променя.

Донякъде форумът не се изчерпва и продължава да е интересен именно с това – че идват нови хора, че се променя и  развива заедно с децата ни, че могат да се намерят съвети и интересни дискусии за всички житейски етапи – от преди зачеването, до поведението ни като тъщи/свекърви, баби  и т.н. Да, „Форумът не е същият!“ и „Ех, какви потребители имаше едно време!“, но сега като се връщам назад и чета стари теми и потребители, вече ми звучат доста… поизтъркано, и не си представям да се бяха „въртели“ все едни и същи през цялото това време.

Вървят напред и просперират адаптивните, променящите се, адекватните на времето и средата.“

BirdsFlu

 

„Благодарение на темите и форумите, в които се включих, намерих много добри приятелки,с които се подкрепяме и си помагаме и в трудни, и щастливи моменти.“

taneva73

 

„Един по-хубав свят – този на приятелство, подкрепа и другарство в БГ-Мамма реалността!“

Catnadeen

 

 „BG-Мamma e феномен. Ако има друг форум с подобен заряд и информационен масив в родното интернет пространство, пишете ми.

BG-Мamma е и моята социологическа агенция.

Няколко живота не биха ми стигнали, за да се запозная лично и да чуя какво мислят и как живеят всичките тези жени – представителна извадка на женското население в активна възраст от всички кътчета на България. И не само: във форумите пишат българки, пръснати из цялата планетата.

Макар и да звучи абсурдно от устата на журналист, но BG-Мamma e и моята новинарска агенция. Ако искам да знам станало ли е нещо важно по света и у нас, първо влизам в „Клюкарник”-а – новината вече е там, добавени са най-различни детайли от различни източници, коментирана е, анализирана от всички страни…“

Извадка от статия в списание „Жената днес“ с автор Лилия Попова