Светът се променя. Това се отразява на навиците ни, вкусовете ни и нуждите ни понякога без дори да го съзнаваме. BG-Mamma не прави изключение. За нас е важно да продължим да бъдем максимално полезно, леснодостъпно и приятно място в интернет пространството, като същевременно сме в крак с новите тенденции. И за да отговорим на нуждите на потребителите, положихме много усилия да създаем една нова, съвременна и по-удобна визия, обогатена с допълнителни и усъвършенствани функционалности.

Задачите, които си поставихме, бяха да предложим по-семпъл и интуитивен дизайн, който да направи престоя в сайта още по-приятен, а откриването на нужна и полезна информация много по-бързо и лесно.
BG-Mamma вече разполага с нова навигация за бърз достъп до всяка категория и група във форума и с изцяло преработена търсачка, която осигурява мигновен достъп до търсената информация.

И защото знаем, че всеки наш потребител е уникален, разработихме персонализирана страница, която предлага актуално и интересно съдържание на база личните интереси и поведение.

За комфорта на активните потребители създадохме меню за бърз достъп до включените известия, за да бъдат важните за потребителя теми и постове достъпни само с един клик.

Публикуването на мнение с вградено изображение е вече лесно и бързо с новата опция за директно качване на снимки от компютъра.

А новият бутон “Полезно” ще помогне за подобряване на общуването във форума, помагайки да се открои важната информация и ценното съдържание, като същевременно бъдат отличени потребителите, които го създават.

Блогът на BG-Mamma също е нещо ново и различно, което ще разчупи представите за форума. В него ще публикуваме любопитни материали, лични истории на наши потребители и колеги, а също така и както информативни, така и редица забавни рубрики, вдъхновени от богатото съдържание на темите в BG-Mamma.

Това са само част от новоститe, които поставят основите на множество подобрения и целят направят престоя в сайта по-приятен и ползотворен.

Вярваме, че сме се справили със задачата и да сме успели да превърнем BG-Mamma в едно още по-уютно и полезно място, където всеки от вас да открива за себе си по нещо необходимо, интересно или забавно.

Повече информация за новостите можете да научите ТУК.

В процеса на работа по новия сайт продуктовият екип се сблъска с редица предизвикателства. Кои са те, вижте тук: