Нещо в лентата на браузъра ви изглежда не е същото?

Причината е, че в BG-Mamma взехме решение да изпратим с почести в миналото нашия легендарен фавикон, а именно биберона.

На негово място вероятно вече сте забелязали ново малко изображение в цветовете на BG-Mamma и носещо буквата ни. Останалите елементи в дизайна са нюанси, с които за по-бързо ориентиране са маркирани различни тематични категории във форума. Приятна за окото, балансирана и ненатрапчива, пастелната гама е избрана така, че да прави  продължителния престой на сайта приятен, а четенето в темите – максимално комфортно.   

Промяната на фавикона отразява начина, по който естествено еволюира самата платформа. Най-голямата общност в българското онлайн пространство не престава да расте, а с това в BG-Mamma натрупваме огромно многообразие от полезни дискусии в най-различни области. Продължаваме да бъдем най-важната платформа за бременни жени и за родители у нас, но междувременно със своите 18 години живот форумът отдавна е място за споделяне и откриване на полезна информация и персонални препоръки на практика по всяка тема

Тук ежемесечно милион и половина потребители общуват и намират отговори на въпроси, свързани както със семейството, така и с образованието, здравето, професионалното развитие, интериора и бита. Изключителна активност има в дискусиите на тема мода и красота, както и посветени на грижата за тялото и добрата форма. Дискусиите за хобита и особено за книги също от години се радват на огромна популярност и около тях в BG-Mamma изградихте някои от най-сплотените общности.

Казано в едно кратко изречение – отдавна сме твърде големи за биберон.

С известна носталгия, каквато със сигурност ще изпитате и вие, потребителите, се разделяме с биберона на BG-Mamma. Но за нас е важно да общуваме с вас на разбираем език, включително визуален. На който сега искаме да ви кажем, че BG-Mamma е универсална платформа за споделяне, в която темите не са лимитирани и в която абсолютно всеки може да открие своята общност, своите отговори и нужните съвети и подкрепа.

Благодарим ви от сърце за това изключително доверие!


Екипът на BG-Mamma